Kézilabda az iskolában

Kézilabda az iskolában

Kedves Szülők, Kollégák!

Kedves Gyerekek!

A 2023. szeptember 8-án a „Kézilabda az iskolában” program keretében nyílt napot szerveztünk a helyi kézilabda sportegyesülettel. A célja az volt, hogy a résztvevők, változatos környezetben, játékos formában tanulják, gyakorolják az alapvető mozgáskészségeket, sportági előkészítő mozgásokat. A fesztivál során a pozitívjátékélmény megszerzésére helyeztük a hangsúlyt, amely segít a gyerekeknek a mai kihívások elleni aktív közösségi lét hangulatának megélésében. Nem a versenyzés, hanem a játék volt a fontos!!!!

További cél, hogy iskolánk részese legyen a KÉZILABDA az ISKOLÁBAN programnak, majd tanulóink válasszanak a korosztályos egyesületi utánpótlás tevékenységeiből. A MKSZ és a Klebelsberg Tankerület Központ segítségével olyan támogatások megszerzése, pályázatok beadása, ami a szakmai és technikai, létesítményi előrehaladást szolgálják.

Közös bemelegítéssel kezdtünk, zenére, majd a rendelkezésre álló területet 6 részre osztottuk, amelyek mindegyikén 15 percet töltöttek a gyerekek a feledatok megismerésével, szabályokkal, megoldással. A csoportok meghatározott sorrendben haladtak az állomások között, minden csoport minden állomást egyszer teljesített. Munkájukat a nyolcadikasok, középiskolások segítették.

Befejezést követően értékeltük a megvalósulást, melynek hangulatáról a képek tanúskodnak. Munkánkat az iskola pedagógusai, a Letenyei UKE edzői, sportolói, volt és mostani tanítványaink segítették.

Köszönjük.

                                                    Halminé Mikó Erzsébet

                                                               testnevelő

Kapcsolódó galéria

Kézilabda az iskolában

Pályázatok

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Határtalanul
Petőfi 200
Erzsébet tábor
Megvalósult a magyar kormány támogatásával
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Magyar falu program
Széchenyi_befektetés a jövőbe
Értékünk az ember
Okosan a pénzzel