Sulira hangoló

A Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola a hagyományokhoz híven ez év szeptemberében is megrendezte „SULIRA HANGOLÓ” vidám délutánját. A program célja, hogy az első osztályos kisdiákok jobban megismerjék az iskolát, a diáktársakat, elősegítsék az iskolai életbe való beilleszkedésüket.

Sokféle játékra hívták a szervezők az iskola alsó tagozatos, valamint ötödik osztályos tanulóit, szüleiket, nagyszüleiket és a település óvónőit. Volt iskolatáska bepakoló-, cipőfűző-, fejszámoló-, tanárkereső-, képkereső- és képösszerakó verseny. Rajzban gyakorolhatták az irányokat. A testnevelő tanárok érdekes sportjátékokat találtak ki a résztvevőknek.

A legügyesebbek kincsgyűjtő füzetbe ragaszthatták a kiváló teljesítményükért kapott matricákat, melyet könyvjelzőkre válthattak be. A játékban való lelkes részvételükért az osztályok a Letenyei Gyermekekért Alapítvány jóvoltából egy-egy labdát kaptak ajándékba. A színvonalas program nagy tetszést aratott, a tervek szerint a következő tanévben is megrendezésre kerül.

Kapcsolódó galéria

Sulira hangoló program

Pályázatok

Petőfi 200
Erzsébet tábor
Magyar falu program
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Határtalanul
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Megvalósult a magyar kormány támogatásával
Aktív iskola
Tehetségpont
Okosan a pénzzel